Raamdecoratie

Vouwgordijnen of optreksystemen

Transparante vouwgordijnen sieren de huiskamer van vele huizen. U houdt het felle zonlicht en ongewenste blikken buiten, terwijl het daglicht toch volop binnenkomt. Er zijn ook verduisterende vouwgordijnen die uitstekend staan in de trendy slaapkamer. Ons gamma is ruim met vele al dan niet gevoerde stoffen, in alle kleuren en motieven.
Vouwgordijnen zijn al vele jaren het betere alternatief voor de klassieke gordijnen. Vroeger had u alleen de keuze tussen gordijnen en gordijnen. Nu is er een brede waaier aan mogelijkheden in de collecties vouwgordijnen. Waarom is dit een betere keuze? Vouwgordijnen zijn makkelijk te plaatsen. Ze sparen plaats uit en maken decoratief en creatief een geheel met uw interieur.
enkele foto's

Sluitgordijnen en sierpanden

zijn stijlvol en decoratief. De collectie gordijnen is een onderdeel van de vouwgordijnencollectie. Zo creëer je een perfecte combinatie van vouwgordijnen en gordijnen. Gordijnen geven sfeer aan je kamer en zijn naast mooi ook heel praktisch. Ideaal voor als je raamdecoratie tot op de grond wenst.
Onze collectie biedt een enorm aantal stoffen. Van transparnate linnens tot zware velours, uni of met tekening, voor ieder wat wils. Gordijnen zijn ook mooi in combinatie met andere raamdecoratie. De gordijnen zijn leverbaar in verschillende plooien, van de enkele plooi met lint tot de ingestikte hoge vlinderplooi.
enkele foto's

JASNO shutters

zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Ze zorgen voor sfeer, comfort en privacy in ieder interieur. U kunt ze helemaal aanpassen aan uw smaak en inrichting met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en gemakkelijk is in onderhoud. Bij ons kan u de verschillende mogelijkheden bekijken.
enkele foto's

Blinds of houten jaloezieën

Ze brengen sfeer en warmte in uw interieur. U kunt eindeloos variëren met de verschillende kleuren, lamelbreedtes, bedieningskoorden en ladderbanden. Zo bepaalt u zelf de uitstraling en kunt u de jaloezieën helemaal laten aansluiten bij uw woonstijl.
Jasno Blinds kunt u perfect combineren met de shutters van JASNO vanwege de match in kleuren en lamelbreedtes.
enkele foto's

Rolgordijnen

zijn werkelijk in honderden uitvoeringen beschikbaar. Liefhebbers kiezen voor rolgordijnen als een hygiënische, plaatsbesparende, decoratieve en praktische vorm van raambekleding. De mogelijkheden zijn eindeloos: van klassieke effen stof tot een eigentijdse jonge uitvoering. Rolgordijnen zijn heel populair in moderne en strakke interieurs. Top in dit gamma zijn de screenstoffen met een gemetaliseerde achterkant, zij weerkaatsen meer dan 80% van de warmte van de zon terug naar buiten !
Duo rolgordijnen zijn nog redelijk nieuw, maar nu al een vaste waarde. Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. Dat kan met het duo rolgordijn. Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.

Aluminium horzontale lamellen

U hebt de keuze tussen matte, blinkende, parelmoeren of geperforeerde aluminiumlamellen. Ons up-to-date kleurengamma is beschikbaar in verschillende lamellebreedtes, buiten de lamellen van 25 en 50 cm zijn veel kleuren ook beschikbaar in 16, 35 en 70mm. Er is ook een speciale badkamerkwaliteit voor meer vochtige ruimtes. De bovenbak en onderlat zijn dan perfect bestand tegen vochtigheid of damp. De lamellen zijn gemaakt uit aluminium, gelakt in de oven. Ze zijn voorgebogen, kleurecht, lichtecht en krasbestendig. Ze ondergingen ook een anti-statische behandeling, waardoor ze stof afstoten. Ontdek onze verschillende uitvoeringen (standaard, retro of deluxe)Onze merken

Enkele van onze belangrijkste merken zijn : Ralph Lauren, De La Cuona, Flamant, Chivasso, Carlucci, Casamanse, Pepe Peñalver, Rubelli, Zoffany, BeCe, JP&G Baker, Jasno, Jab, Louverdrape, Nature Deco, Dedar, Libeco, Vano, Decoline, Globe, Wind, Artistide, Marvic, Decortex, Houlés, Galon, Sanderson, Hooked on Walls, Design of the Times,...